Üye Sayısı
26.388
#Bülten

OUTDOOR GÜNLERİ KANYON’DA 3. KEZ GERÇEKLEŞTİ!

Ünlü İsimler OUTDOOR GÜNLERİ KANYON’da etkinliğinde bir araya geldi.

Sezonun en heyecan verici etkinliği, geçtiğimiz hafta kapılarını açtı.

Dünya Çevre Günü kapsamında Outdoor Türkiye Platformu ve Kanyon iş birliği ile düzenlenen “Outdoor Günleri Kanyon’da” etkinliği, 6-7-8 Haziran tarihlerinde ünlüler geçidine sahne oldu. Üç gün boyunca süren bu etkinlik, doğaseverleri ve outdoor tutkunlarını Bülent Şakrak, İlker Ayrık, Mehmet Özgür, Ece Uslu, Geveze gibi birbirinden ünlü isimlerle buluşturdu.

Sürdürülebilirlik ve çevre bilincini artırmak amacıyla Dünya Çevre Günü kapsamında, üçüncü kez düzenlenen “Outdoor Günleri Kanyon’da” etkinliği, 6-7-8 Haziran tarihlerinde Kanyon’da gerçekleşti. Şehrin tam kalbinde, açık havada müzik ve eğlence dolu üç gün geçirmek isteyen herkese açık olan etkinlikte birbirinden ünlü isimler de Nature Talks Sahnesinde yer aldı.

Nature Talks Sahnesinde ünlüler geçidi

Pek çok ünlü ismin konuk olduğu Nature Talks sahnesinde sunuculuğu ünlü tiyatro oyuncusu Yosi Mizrahi üstlenirken Outdoor Türkiye Pltformu Kurucu Ceo’su İlker Tulunay’da zaman zaman konuklara sahnede eşlik etti. Doğa aşkını ünlü isimlerle paylaşmak isteyen herkese açık olan etkinlikte İlker Kızmaz, Geveze, Zafer Akçay, Bülent Şakrak, İlker Ayrık, Mehmet Özgür, Doğanay Vural, Seda Akman, Ece Uslu, Hakan Hatipoğlu ve daha pek çok ünlü isim yer aldı. Nature Talks sahnesinde yer alan ünlü isimler, doğa ve çevre üzerine konuşmalarıyla ilham olurken gelecek dönem projeleri hakkında da merak edilen soruları yanıtladılar.

Doğa Dostu Atölyeler

Doğal tütsü yapımı, Frida Kahlo taç yapımı, bez çanta boyama, bal mumundan mum yapımı gibi birbirinden eğlenceli ücretsiz atölyelerin yer aldığı Outdoor Günleri Kanyon’da etkinliği çerçevesinde gerçekleşen tüm atölyeler, büyük ilgi gördü.

Ünlü Markalardan İndirimler

Outdoor Günleri Kanyon’da etkinliği pek çok ünlü markayı da ağırladı. Karavan, motosiklet, bisiklet, scooter, otomobil, küçük ev aletleri ve beslenme gibi 25 den fazla marka katılımı ile gerçekleşen etkinlik kapsamında katılımcı markalar, ziyaretçilerine indirimler ve kampanyalar sundu.

Alternatif Sahnenin Yükselen Sesleri

Üç gün, dolu dolu süren program kapsamında ilk gün Oğuzhan Okur sevenleri ile buluşurken ikinci gün Outdoor Günleri Kanyon’da sahnesinde Nova Norda rüzgarı esti. Etkinlik üçüncü gününde Melis Karaduman konseriyle sona erdi.

Etkinlik ve etkinlik içeriğini outdoorgunlerikanyonda.com ve @outdoorgunlerikanyonda Instagram hesabından takip edebilirsiniz.

Kayıt ve Detaylar:

Etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak için https://outdoorgunlerikanyonda.com/2024/  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Organizasyon: www.taximpro.com

OUTDOOR GÜNLERİ KANYON’DA 3. KEZ GERÇEKLEŞTİ!

VANEDA‘dan Babalar Günü T-Shirt Atölyesi

OUTDOOR GÜNLERİ KANYON’DA 3. KEZ GERÇEKLEŞTİ!

Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi’nin 100.

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir