Üye Sayısı
26.388
#Bülten

ETi ve Yuvam Dünya Derneği, “İklim Şampiyonları” programıyla çocuklara sürdürülebilirlik bilinci aşıladı

Sürdürülebilirlik kavramını odağına alan ETi, çocuklara iklim bilincini aşılamak amacıyla Yuvam Dünya Derneği ile iş birliği yaparak İklim Şampiyonları projesini hayata geçirdi. Projenin ilk etabı, ETi çalışanlarının 14 ila 17 yaşındaki çocuklarından oluşan bir öğrenci grubuyla gerçekleştirildi. Program sonrasında birer “İklim Şampiyonu” olan çocuklar, kapsamlı eğitimler ve atölye çalışmalarına katılarak sürdürülebilirlik bilinci kazandılar.

Gelecek nesillere sürdürülebilir ve mutlu bir dünya bırakmak amacıyla farkındalık projeleri yürüten ETi, Yuvam Dünya Derneği iş birliği ile “İklim Şampiyonları” projesini gerçekleştirdi.

Yuvam Dünya Derneği’nin uzmanları ve akademisyen kadrosu tarafından gerçekleştirilen program kapsamında çocuklara iklim değişikliği, sürdürülebilir yaşam, gıda sürdürülebilirliği, biyoçeşitlilik gibi konularda atölyeler ve grup çalışmaları düzenlendi. Program sonrasında İklim Şampiyonu olan ETi çalışanlarının çocukları, öğrendiklerini Eskişehir Osmangazi İlkokulu’nun üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerine aktararak hem eğitmenlik tecrübesi kazandı hem de daha geniş bir kitlede farkındalık oluşturulmasına katkı sağladı.

“ETi – İklim Şampiyonları” projesi, 2024-2025 eğitim-öğretim döneminde de ilkokullarda düzenleyecekleri etkinliklerle çocuklara sürdürülebilirlik farkındalığı oluşturmaya devam edecek.

ETi ve Yuvam Dünya Derneği, “İklim Şampiyonları” programıyla çocuklara sürdürülebilirlik bilinci aşıladı

Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi’nin 100.

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir