Üye Sayısı
26.388
#Bülten

Brambles, TIME Dergisi’nin Sürdürülebilirlik Listesinde Sektörünün Lideri Oldu

Brambles, lojistik sektörünün en sürdürülebilir şirketi seçildi.

CHEP markasıyla 60 ülkede faaliyet gösteren küresel lojistik lideri Brambles, dünyaca ünlü TIME dergisi tarafından dünyanın en sürdürülebilir şirketlerinden biri olarak seçildi. 500 şirketin yer aldığı listede dördüncü sıraya ulaşmayı başaran Brambles, ulaşım, lojistik ve havacılık sektörü kategorisinde ise lider konumda yer aldı.

CHEP markası altında küresel tedarik zinciri çözümleri sunan Brambles, TIME dergisinin dünyanın en sürdürülebilir şirketleri listesinde dördüncü sıraya yükseldi. Sektör kategorisinde lider olan Brambles, ilk 100’de yer alan ulaşım, lojistik ve havacılık sektöründeki tek şirket oldu.

Kurumsal sorumluluğu vurgulamak ve sürdürülebilir uygulamaları teşvik etmeyi amaçlayan TIME Dergisi’nin listesi, titiz bir metodoloji ile derlendi. Bu kapsamda küresel veri ve iş zekâsı platformu Statista, dünya genelinde yaklaşık 5 bin şirketi 20’den fazla kilit performans göstergesine göre değerlendirdi.

Brambles, yakın zamanda 2024 Global 100 listesinde ikincilik, Dow Jones Sürdürülebilirlik Dünya Endeksi’nde birincilik ve iklim ile ormanlara ilişkin şeffaflık ve eylemlerle ilgili olarak CDP’den çift A reytingi ödüllerine de layık görülmüştü.

“Sürdürülebilirlik Programımızın Gücünü Teyit Ediyor”

Brambles’ın yeni başarısını değerlendiren Baş Sürdürülebilirlik Sorumlusu Juan Jose Freijo, “TIME dergisi tarafından sürdürülebilirlik performansımızın ödüllendirilmesi ve küresel olarak tanınmaktan gurur duyuyoruz. Brambles’ın gösterdiği yüksek başarı, döngüsel iş modelimizin kritik rolünü öne çıkarıyor. Ayrıca, sürdürülebilirlik programımızın tedarik zinciri genelinde daha sürdürülebilir sonuçlar elde etmedeki gücünü de teyit ediyor” dedi.

Brambles, TIME Dergisi’nin Sürdürülebilirlik Listesinde Sektörünün Lideri Oldu

Gloria Hotels & Resorts, Türk Hava Yolları

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir