Üye Sayısı
26.388
#Bülten

Gloria Hotels & Resorts, Türk Hava Yolları Dünya Golf Kupası’na Ev Sahipliği Yapıyor!

Gloria Hotels & Resorts, 2024 Türk Hava Yolları Dünya Golf Kupası Amatör Serisi Büyük Finaline Ev Sahipliği Yapacak.

Türkiye’nin golf alanındaki önemli markalarından ve Avrupa’nın en geniş oyun sahasına sahip Gloria Hotels & Resorts, 2024 Aralık ayında Türk Hava Yolları Dünya Golf Kupası Amatör Serisi’nin büyük finaline ev sahipliği yapacak.

Toplam 8.000’in üzerinde golf oyuncusunun katılım sağlayacağı bu etkinlik, dünyanın en büyük kurumsal golf turnuvası olarak Nisan’dan Kasım ayına kadar 73 ülkede düzenlenecek. Dünya genelinde büyük ilgi gören 117 eleme turnuvasının kazananları, Aralık ayında Gloria Golf Club’da düzenlenecek büyük finale katılmaya hak kazanacak.

Türk Hava Yolları tarafından dünyanın dört bir yanından özel olarak davet edilen golf oyuncuları, daha önce 2017 British Open Championship’in düzenlendiği Royal Birkdale, Ryder Cup’ın düzenlendiği Gleneagles, Edinburgh, K Club, Dublin ve 2018’de Paris’teki Le Golf National gibi prestijli sahalarda oynadılar. Bu yıl ise finalistler, Türkiye’ye Türk Hava Yolları’nın Business Class konforu ile uçacak ve Gloria Serenity Resort Belek’te Türk misafirperverliğini deneyimleyecekler.

Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yunus Özdemir, bu yıl ikinci kez turnuva finaline ev sahipliği yapacak olmaktan gurur duyduklarını belirterek, “Turkish Airlines World Golf Cup, Türk misafirperverliğinin tüm dünyada tanınmasına katkıda bulunuyor. Gloria Hotels & Resorts olarak, bu etkinliğin bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz,” dedi.

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir